DESPRE NOI

CARO CONSULTING  este un brand ce apartine companiei CARO SERVICII  SI CONSULTANTA SRL, firma de contabilitate autorizata de Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.).

Oferim companiilor urmatoarele servicii de specialitate: CONTABILITATE SALARIZARE si RESURSE UMANE CONSULTANTA FISCALA.

Clientii nostri sunt societati comerciale romane, cu obiecte de activitate diverse: Servicii, constructii, restaurant,  Productie, comert on-line,  en-gros si en detail.

Conform art. 16 din Procedura de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanta intre Ministerul Finantelor Publice/organul fiscal central si persoanele fizice, persoanele juridice si alte entitati fara personalitate juridica, aprobata prin OMFP 660/2017,  informam clientii societatii ca avem posibilitatea, sa depunem online (in baza certificatul digital), declaratiile fiscale, bilanturile, cererea pentru emiterea certificatului fiscal, obtinere fisa pe platitor. CARO SERVICII SI CONSULTANTA SRL este inregistrat ca Operator de date cu caracter personal sub nr. 8826/14.04.2016.

De ce sa lucrati cu noi?

FLEXIBILITATE

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii personalizate, adaptate nevoilor companiei.

CONSULTANTA

Oferim solutii de consultanta financiar contabila la cele mai inalte standarde, tratand fiecare solicitare cu promptitudine.

ACTUALIZARE

Dispunem de o infrastructura moderna ce ne permite sa fim in permanenta actualizati cu ultimele noutati legislative.

Doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la CARO CONSULTING?